PROJECTEN

Misdaden tegen de tot slaaf gemaakten

Herstelbetaling

DOE MEE UIT EERBIED EN RESPECT VOOR HET LEED DAT ONZE VOOROUDERS 250 JAAR IN SLAVERNIJ HEBBEN GELEDEN. LAAT HET RECHT ZEGEVIEREN EN HUN LEED GERECHTVAARDIGD WORDEN. DIT KAN DOOR NEDERLAND AANSPRAKELIJK TE STELLEN TOT BETALING VAN EEN VERGOEDING VAN DIE GRUWELIJKE MISDAAD, TOT 1873 TEGEN HEN. EN LAAT HET ONRECHT TEGEN DE NAZATEN VAN DE TOT SLAAFGEMAAKTEN EN DE DOORWERKING HIERVAN GEREPAREERD WORDEN DOOR HERSTELBETALINGEN. DE NEDERLANDSE STAAT HEEFT NAMENS MARK RUTTE MEERDERE MALEN GEZEGD DAT WIJ GÉÉN RECHT HEBBEN OP HERSTELBETALINGEN. OM DEZE JURIDISCHE STRIJD MET DE NEDERLANDSE STAAT AAN TE GAAN HEBBEN WIJ FINANCIËLE MIDDELEN NODIG OM DE ADVOCATEN, ADVISEURS EN OVERIGE HULPMIDDELEN TE BETALEN.

Steun ons in de strijd voor gerechtigheid!
U kunt uw bijdrage doen via LegalCrowd. Samen staan wij sterker dan alleen.

WIJ ZIJN HET NET ALS DE JODEN IN ISRAËL OOK WAARD OM HERSTELBETALINGEN TE ONTVANGEN VOOR ONZE HOLOCAUST. DE JODEN HEBBEN VOOR HUN VIJFJARIGE HOLOCAUST NAZI VERLEDEN VAN 1940-1945 UIT DE TWEEDE WERELD OORLOG HERSTELBETALINGEN GEKREGEN. DUITSLAND WERD VERPLICHT HERSTELBETALINGEN TE DOEN AAN DE OOK GRUWELIJKE HOLOCAUST VAN DE JODEN. DE HELE WERELD STAAT ACHTER DE JODEN EN ISRAËL. HIERVOOR KRIJGEN ZIJ NOG STEEDS JAARLIJKS MILJARDEN EURO’S AAN HERSTELBETALINGEN. ONZE 250 JARIGE SLAVERNIJ HOLOCAUST EN DE DOORWERKING HIERVAN OP ONS EN OP ONZE TOEKOMSTIGE GENERATIES, MOET RECHT AAN GEDAAN WORDEN! DOOR NEDERLAND! HELP ONS MET ONZE STRIJD TEGEN HET ONRECHT! WIJ DOEN DIT VOOR DE WAARDIGHEID VAN ONS, ONZE KINDEREN EN HUN KINDEREN.

Subsidies

Stichting Respect and Help heeft nog nooit om overheidssubsidies gevraagd en is altijd geholpen door haar weldoeners met een klein budget. Omdat de stichting volledig onafhankelijk werkt, is uw hulp en ondersteuning van cruciaal belang.